Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727362576

Liga 727362576 Información oficial sobre el partido 727362576 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

Pepoulus legends Alineación oficial del equipo 'Pepoulus legends' en el partido 4 - 3 Triang County Alineación oficial del equipo 'Triang County' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pepoulus legends Alineación oficial del equipo 'Pepoulus legends' en el partido 1 - 1 Triang County Alineación oficial del equipo 'Triang County' en el partido
Tiene bastante suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepoulus legends

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Pepoulus va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Boris Badev, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ernst Kottise que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 110 Minuto 49 (Gol de falta): Una falta al minut 49 va proporcionar un lliure directe al Pepoulus. Jędrzej Lisiecki va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Pepoulus aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Ernst Kottise va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 els aficionats van embogir quan en Iancu Pinţea va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Pepoulus.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Pepoulus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jost Bangeter en un 1 contra 1 amb el porter Jan Vedral, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Ernst Kottise va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Iancu Pinţea va deixar a Mohd Nizam Khairi assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Julián Bassa de Pepoulus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jędrzej Lisiecki de Pepoulus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Triang County

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Taha Irzani que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Triang.
  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Guni Shinfeld va llençar el penal ras arran de pal.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): En Adebissi Ouro donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 78 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Triang que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lee Puay, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Adebissi Ouro va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.