Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727361245

Liga 727361245 Información oficial sobre el partido 727361245 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Old Boys Priel Alineación oficial del equipo 'Old Boys Priel' en el partido 6 - 2 Menve Ultra VIP Alineación oficial del equipo 'Menve Ultra VIP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Old Boys Priel Alineación oficial del equipo 'Old Boys Priel' en el partido 5 - 1 Menve Ultra VIP Alineación oficial del equipo 'Menve Ultra VIP' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Old Boys Priel

Goles Goles

  • 135 Minuto 24 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Calvin-Maximillian Drucker va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 1. L'experiència és un grau!
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Priel va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 31 Artur Goloborodko va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Priel va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Artur Goloborodko des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Priel va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Clement Zerfass progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 60 minuts, el tirador de faltes del Priel va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Paul Danzmann, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Paul Danzmann va aprofitar per marcar el 6 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Maximilian Goerlich va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mathieu von Goethe de Priel es va guanyar la targeta groga merescudament.

Menve Ultra VIP

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Menve prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ksenofont Mila.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Priel. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Józef Leśniewicz la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Menve es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 2 arribava al minut 80.