Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727359371

Liga 727359371 Información oficial sobre el partido 727359371 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

Metrostars Rüsselsheim Alineación oficial del equipo 'Metrostars Rüsselsheim' en el partido 0 - 0 Eintracht Niederrad Alineación oficial del equipo 'Eintracht Niederrad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Metrostars Rüsselsheim Alineación oficial del equipo 'Metrostars Rüsselsheim' en el partido 1 - 2 Eintracht Niederrad Alineación oficial del equipo 'Eintracht Niederrad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metrostars Rüsselsheim

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Iver Risgaard va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eintracht Niederrad

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Nils Griessmann va estar a punt de posar per davant a SGE amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cedrik Seelheim va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): SGE va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 39, quan Jay Latham va quedar-se sol davant el porter Cedrik Seelheim, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Wilfried Tollenaere de SGE, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 43, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, un refús desafortunat de Cedrik Seelheim, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nils Griessmann no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Bonke Schnalzer va fer al minut 57 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jay Latham, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 270 Minuto 72 (Ocasión de falta): El SGE va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 72 amb un llançament de falta perillós. En Wilfried Tollenaere però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Modesto Arbos Marin.