Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727358613

Liga 727358613 Información oficial sobre el partido 727358613 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Spartak Auxerrois Alineación oficial del equipo 'Spartak Auxerrois' en el partido 2 - 0 Filles Amatörer Alineación oficial del equipo 'Filles Amatörer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Spartak Auxerrois Alineación oficial del equipo 'Spartak Auxerrois' en el partido 2 - 1 Filles Amatörer Alineación oficial del equipo 'Filles Amatörer' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,1 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak Auxerrois

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador Ronny Weißhart de Auxerrois, després de 33 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Auxerrois va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Lowie Tits des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Ronny Weißhart arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Ronny Weißhart de Auxerrois gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Auxerrois van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ronny Weißhart va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adel Prin de Auxerrois va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Filles Amatörer

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Amatörer van seguir progressant per la banda dreta. Robin Linbrant va tenir la seva oportunitat al minut 79, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 83 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Mats Axtelius amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.