Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727358277

Liga 727358277 Información oficial sobre el partido 727358277 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

BuS Varrel Alineación oficial del equipo 'BuS Varrel' en el partido 2 - 3 FC Dodels Keller Alineación oficial del equipo 'FC Dodels Keller' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BuS Varrel Alineación oficial del equipo 'BuS Varrel' en el partido 2 - 1 FC Dodels Keller Alineación oficial del equipo 'FC Dodels Keller' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BuS Varrel

Goles Goles

  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): El Varrel no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Torsten Tilge es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 102 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Jaime Pablo Pérez de Varrel va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Torsten Tilge va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 50 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Varrel enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrian-Ionuţ Dicoiu.

FC Dodels Keller

Goles Goles

  • 106 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Dodels sempre confia amb les genialitats d'en Volker Kempf; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 184 Minuto 18 (Gol de penalti): Dodels va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Volker Kempf va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Dodels augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jupp Strehler es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Paulo Bento Lucas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Radosław Uszko quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vasco Gianello, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, el Dodels va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Fred Gräf s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 61 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 61 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.