Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727353834

Liga 727353834 Información oficial sobre el partido 727353834 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

Os Feios Alineación oficial del equipo 'Os Feios' en el partido 2 - 0 Swampboys Alineación oficial del equipo 'Swampboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Os Feios Alineación oficial del equipo 'Os Feios' en el partido 2 - 1 Swampboys Alineación oficial del equipo 'Swampboys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Feios

Goles Goles

  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Feios, atacant per l'esquerra al minut 83, va aprofitar el magnífic llançament de Enzo Marino per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Yiorgos Passas va augmentar l'avantatge de Feios a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Andrea Vaiani va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 16, i va passar la pilota a Benicio Aguilera, però aquest no va encertar a marcar.
  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): En Jacek Papciak es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Yiorgos Passas va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Oleksii Sheptun, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Andrea Vaiani va entorpir al marcador d'en Arthur Bartholet per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel Morel va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Hilmar Bremer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Swampboys

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, un refús desafortunat de René Belloir, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marian Amihăilesei no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Feios. La jugada d'estratègia del Swampboys per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en 彭 (Peng) 国朋 (Guopeng) va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.