Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727353817

Liga 727353817 Información oficial sobre el partido 727353817 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

Ludogorets AFC Alineación oficial del equipo 'Ludogorets AFC' en el partido 5 - 5 Swampboys Alineación oficial del equipo 'Swampboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Ludogorets AFC Alineación oficial del equipo 'Ludogorets AFC' en el partido 5 - 1 Swampboys Alineación oficial del equipo 'Swampboys' en el partido
Tiene un resultado normal 5.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ludogorets AFC

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Passat el minut 34 de joc, Giannino Venturu facilitava les coses al Ludogorets amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Giannino Venturu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ludogorets es posava per davant 2 a 1.
  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 53, Giannino Venturu de Ludogorets empatava el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Toni David va donar a Ludogorets un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ludogorets va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Trịnh Bá Cẩm progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Ludogorets va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jarosław Kaźmierczak ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Marius Timofte, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Swampboys

Goles Goles

  • 115 Minuto 12 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Marian Amihăilesei era molt més ràpid que el defensa Toni David. Al minut 12, el jugador de Swampboys va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 115 Minuto 42 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 42 minuts de joc, Marian Amihăilesei, corrent com un esperitat, superà primer Toni David per velocitat, i després el porter posant el 2 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): Swampboys agafava avantatge al minut 43 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Schraga Catalan amb mestria.
  • 154 Minuto 73 (Gol de penalti): Swampboys va reduir les diferències al marcador en anotar el 5 - 4 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Marian Amihăilesei.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 81 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en David Frøkjær.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 9 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Gijsbert van Helden va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de David Frøkjær, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Marian Amihăilesei, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Marian Amihăilesei va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ljubomir Jonjić va fer una jugada per la banda esquerra, però Kent-Erik Carlsson va aturar el seu xut.