Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727347741

Liga 727347741 Información oficial sobre el partido 727347741 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

SCHNELSEN PANTHERS Alineación oficial del equipo 'SCHNELSEN PANTHERS' en el partido 6 - 2 TSF Dornhan 1991 Alineación oficial del equipo 'TSF Dornhan 1991' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SCHNELSEN PANTHERS Alineación oficial del equipo 'SCHNELSEN PANTHERS' en el partido 4 - 0 TSF Dornhan 1991 Alineación oficial del equipo 'TSF Dornhan 1991' en el partido
Tiene suerte 3.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SCHNELSEN PANTHERS

Goles Goles

  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jorge Luis Farías, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a PANTHERS.
  • 111 Minuto 49 (Gol por el centro): Vittorio Spagna s'emportà una gran ovació del públic local al minut 49, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 els aficionats van embogir quan en Davide Gas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de PANTHERS.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hans Åkesson es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 108 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Jesús Galian és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Davide Gas perquè aconseguís el 5 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 91 (Gol por la derecha): Amb 91 minuts jugats, en Davide Gas va augmentar l'avantatge de PANTHERS a 6 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 el PANTHERS va posar setge sobre la defensa central visitant però en Vittorio Spagna no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jonathan Andreuccetti no s'ho podia creure.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Jorge Luis Farías va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

TSF Dornhan 1991

Goles Goles

  • 108 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Christoffer Soidinmäki encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Harald Kindig només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.
  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): En Lutz Gladbach va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Marián Galanko va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nicolás Doniániz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Christoffer Soidinmäki després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nicolás Doniániz va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Erich Schärer de Dornhan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Erich Schärer va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.