Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727344939

Liga 727344939 Información oficial sobre el partido 727344939 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

The Drunk Skunks Alineación oficial del equipo 'The Drunk Skunks' en el partido 3 - 6 Bouzgredi Tigers Alineación oficial del equipo 'Bouzgredi Tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
The Drunk Skunks Alineación oficial del equipo 'The Drunk Skunks' en el partido 2 - 6 Bouzgredi Tigers Alineación oficial del equipo 'Bouzgredi Tigers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Drunk Skunks

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Skunks va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Kevin Honeygan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): En Strahinja Drakulić va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 63 minuts, Kevin Honeygan va superar per velocitat Fred Almqvist per posar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Randolph 'The Tiger' Zillmer per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Aapo Rautjärvi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Strahinja Drakulić, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Strahinja Drakulić va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Kevin Honeygan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Skunks se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Anthony Sanderson va disposar d'una bona oportunitat al minut 81, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Bouzgredi Tigers

Goles Goles

  • 151 Minuto 24 (Gol por el centro): Un mica després, Rino Vacirca de Bouzgredi va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 37 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Cristóvão Mateus Ferreira.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Philip Engeler de Bouzgredi va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.
  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Bouzgredi va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ernst Sechtem, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 4.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Murat Ellenrieder, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Philip Engeler va augmentar l'avantatge de Bouzgredi a 3 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Bouzgredi va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Koni Riklin es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fred Almqvist de Bouzgredi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.