Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727344129

Liga 727344129 Información oficial sobre el partido 727344129 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

Legionik Warszawa Alineación oficial del equipo 'Legionik Warszawa' en el partido 1 - 5 Leo(pards) 2 Alineación oficial del equipo 'Leo(pards) 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Legionik Warszawa Alineación oficial del equipo 'Legionik Warszawa' en el partido 1 - 7 Leo(pards) 2 Alineación oficial del equipo 'Leo(pards) 2' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legionik Warszawa

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 del partit, el jugador Ľuboslav Adamove de Legionik va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gilbert Maciuła va intentar anar-se'n per velocitat al minut 39 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Legionik enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Legionik va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mirosław Barczyński la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Leo(pards) 2

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Egidio Espinoza quedar desmarcat i marcar per a Leo(pards) al minut 18. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Winfried Hunsperger es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 84 de partit va donar a Leo(pards) l'avantatge per 1 - 3. Konrad Kurzawski en va ser l'anotador.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Erich Marijnissen va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Egidio Espinoza, que no va fallar i va marcar el 1 - 4.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Erich Marijnissen de Leo(pards) l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 91 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Leo(pards) al minut 30, però el xut de Jacob Pourcelot va topar amb la tanca defensiva.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Neal Rusbatch, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Leo(pards) va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Leo(pards) quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Konrad Kurzawski va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Egidio Espinoza.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Konrad Kurzawski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.