Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727341669

Liga 727341669 Información oficial sobre el partido 727341669 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

IL Alineación oficial del equipo 'IL' en el partido 2 - 2 f.k."KOLINA" novi Alineación oficial del equipo 'f.k."KOLINA" novi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
IL Alineación oficial del equipo 'IL' en el partido 4 - 1 f.k."KOLINA" novi Alineación oficial del equipo 'f.k."KOLINA" novi' en el partido
Tiene mala suerte 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IL

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a IL va ser Dominik Loeser.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): IL, atacant per l'esquerra al minut 40, va aprofitar el magnífic llançament de Enno Salusaar per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Enno Salusaar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): IL va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jimmy Brit ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Enno Salusaar del IL ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de IL va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enno Salusaar va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Enno Salusaar, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Enno Salusaar va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Hilmi Taysung va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tiziano Bertozzi va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

f.k."KOLINA" novi

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador visitant Kornelis Elburg va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 33 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 164 Minuto 67 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Aleksa Lončar marqués l'empat. Al minut 67 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Aleksa Lončar estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Hans Yang, als 36 minuts, va fallar per ben poc.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): f.k."KOLINA" va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Virginio Pupi va quedar-se sol davant el porter Amândio Ferreira, però aquest va poder aturar el xut.