Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727340591

Liga 727340591 Información oficial sobre el partido 727340591 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

Monnemer FC Alineación oficial del equipo 'Monnemer FC' en el partido 2 - 1 Rumpelfüße Ammerbuch Alineación oficial del equipo 'Rumpelfüße Ammerbuch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Monnemer FC Alineación oficial del equipo 'Monnemer FC' en el partido 0 - 3 Rumpelfüße Ammerbuch Alineación oficial del equipo 'Rumpelfüße Ammerbuch' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monnemer FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Şevket Süha Özkut va anar a parar al cap de Angelo Damaschke que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a MFC el 1 - 0.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): El jugador Angelo Damaschke de MFC, després de 90 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Emanuel Monica va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip MFC 修平 (Shuhei) 森脇 (Moriwaki) quasi marca al minut 12 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Emanuel Monica l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Angelo Damaschke gairebé va marcar per a MFC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El MFC ho intentava per la dreta per mitjà de Emanuel Monica, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Şevket Süha Özkut va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MFC.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38, Ralph Ool de MFC va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 修平 (Shuhei) 森脇 (Moriwaki).

Rumpelfüße Ammerbuch

Goles Goles

  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 en Dennis van Huffelen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Rumpelfüße va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Isidoro Zutza va desviar el xut final de Shaka Ross després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 207 Minuto 35 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Lauri Stenius de Rumpelfüße no va ser gol per ben poc.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Jörg Gehlen va estar a punt de posar per davant a Rumpelfüße amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Isidoro Zutza va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Shaka Ross va encarar al porter al 62, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.