Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727340582

Liga 727340582 Información oficial sobre el partido 727340582 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

BSG Trompete Ninive 4 Alineación oficial del equipo 'BSG Trompete Ninive 4' en el partido 2 - 0 Monnemer FC Alineación oficial del equipo 'Monnemer FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BSG Trompete Ninive 4 Alineación oficial del equipo 'BSG Trompete Ninive 4' en el partido 3 - 1 Monnemer FC Alineación oficial del equipo 'Monnemer FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSG Trompete Ninive 4

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador Ingo Schwanenfeld de BSG, després de 18 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Ysrael Gargurevich va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): El jugador local Davide Luigi Cazzani per poc que no incrementa el marcador al minut 27. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Isidoro Zutza va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Raphaël Joga, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 235 Minuto 51 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Ingo Schwanenfeld es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 51, però el porter va aturar el seu xut.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hüseyin Mir va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Friedrich Stiten de BSG va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El BSG ho intentava per la dreta per mitjà de Friedrich Stiten, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Monnemer FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MFC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Urban Mračník, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): MFC van sortir al contraatac amb encert al minut 28, però Şevket Süha Özkut no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 262 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 53, en un 1 contra 1 amb el porter, però Kaspar Mangili va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Mario Marzoratti des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert Seher de MFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.