Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727338132

Liga 727338132 Información oficial sobre el partido 727338132 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Jolillaos Alineación oficial del equipo 'Jolillaos' en el partido 3 - 3 Barfuß Kattenvenne-Süd Alineación oficial del equipo 'Barfuß Kattenvenne-Süd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jolillaos Alineación oficial del equipo 'Jolillaos' en el partido 4 - 1 Barfuß Kattenvenne-Süd Alineación oficial del equipo 'Barfuß Kattenvenne-Süd' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jolillaos

Goles Goles

  • 104 Minuto 42 (Gol de penalti): Jolillaos aconseguia el 1 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Raivis Tomašūns al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 108 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Manex Ziaurritz encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Jacek Duc només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 3.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 78, Elvis Klauer de Jolillaos empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Melvin Kubick no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Jolillaos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 38 que Juan Carlos Tomás no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Söhnke Goeben va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Al minut 91 es va veure una gran oportunitat per a Jolillaos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sebi Sabatini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Söhnke Goeben de Jolillaos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Barfuß Kattenvenne-Süd

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Paride Lanza arribés a peus de Godert van Sichem, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Kattenvenne-Süd el 0 - 1.
  • 182 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Godert van Sichem, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Damian Dempsey va ser l'anotador del 0 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jerzy Gawełczyk de Kattenvenne-Süd va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Godert van Sichem de Kattenvenne-Süd amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.