Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727336845

Liga 727336845 Información oficial sobre el partido 727336845 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

SSV Schülldorf 74 Alineación oficial del equipo 'SSV Schülldorf 74' en el partido 7 - 1 Archduke's Red Hats Alineación oficial del equipo 'Archduke's Red Hats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
SSV Schülldorf 74 Alineación oficial del equipo 'SSV Schülldorf 74' en el partido 9 - 0 Archduke's Red Hats Alineación oficial del equipo 'Archduke's Red Hats' en el partido
Tiene mala suerte 8.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SSV Schülldorf 74

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els jugadors del Schülldorf amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 35, deixant Ieuan Ogmore-Pritchard en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Schülldorf va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 39 Dimitar Tzenov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Květoslav Janouš de Schülldorf va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Cvetan Iliev va incrementar l'avantatge de Schülldorf amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Schülldorf va aconseguir el 5 - 1 quan Cvetan Iliev va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Schülldorf va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mario García-Drake progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Schülldorf pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cvetan Iliev va posar el 7 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Omar Desogos del Schülldorf ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Omar Desogos de Schülldorf va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Archduke's Red Hats

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de David Sacht la va convertir en gol amb un remat de cap en Dorian Hofsteenge tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 30 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de David Sacht va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.