Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727335986

Liga 727335986 Información oficial sobre el partido 727335986 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

FC Weißbier Erding Alineación oficial del equipo 'FC Weißbier Erding' en el partido 2 - 2 Kölner Kampf-Schweine Alineación oficial del equipo 'Kölner Kampf-Schweine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Weißbier Erding Alineación oficial del equipo 'FC Weißbier Erding' en el partido 4 - 1 Kölner Kampf-Schweine Alineación oficial del equipo 'Kölner Kampf-Schweine' en el partido
Tiene mala suerte 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Weißbier Erding

Goles Goles

  • 104 Minuto 38 (Gol de penalti): El públic de Weißbier va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 38, va xiular un penal pels locals. Oliver Kistler no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 del partit, el jugador Finn Omdal de Weißbier va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Finn Omdal de Weißbier va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan Servan Savry des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Weißbier enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Nicola Tranquillo va estar a punt de marcar al minut 71 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Kölner Kampf-Schweine

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gabriel Winterkorn que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Kampf-Schweine.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gabriel Winterkorn va augmentar l'avantatge de Kampf-Schweine a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Faustus Weigle va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Alessio Cappellieri, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.