Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727335848

Liga 727335848 Información oficial sobre el partido 727335848 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

1. FC Goldiwil Alineación oficial del equipo '1. FC Goldiwil' en el partido 2 - 0 AS Breslavia II Alineación oficial del equipo 'AS Breslavia II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
1. FC Goldiwil Alineación oficial del equipo '1. FC Goldiwil' en el partido 3 - 1 AS Breslavia II Alineación oficial del equipo 'AS Breslavia II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC Goldiwil

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Abdelrafour Najim, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Goldiwil se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Abdelrafour Najim va incrementar l'avantatge de Goldiwil amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Livio Meinardi al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cesare Novanta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Antti-Jussi Suomaa per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Livio Meinardi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Julio Alberto Carrizo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Goldiwil ho intentava per la dreta per mitjà de 管 (Guan) 如方 (Rufang), però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

AS Breslavia II

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alexandru Hermeziu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 216 Minuto 11 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Guillaume Maurel va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 11, i va passar la pilota a Ezequiel Presali, però aquest no va encertar a marcar.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Suat Aykaş va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.