Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727335836

Liga 727335836 Información oficial sobre el partido 727335836 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

Hansa Dumsevitz Alineación oficial del equipo 'Hansa Dumsevitz' en el partido 2 - 2 1. FC Goldiwil Alineación oficial del equipo '1. FC Goldiwil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hansa Dumsevitz Alineación oficial del equipo 'Hansa Dumsevitz' en el partido 3 - 0 1. FC Goldiwil Alineación oficial del equipo '1. FC Goldiwil' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hansa Dumsevitz

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Dumsevitz contenien la respiració mentre en Kornelius Schönstaedt s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Christopher Keenan va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Yiannis Farakatos va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Simo Valkamo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Dumsevitz la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Philipp Doege, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Yiannis Farakatos va estar a punt d'avançar els locals al minut 47 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Johan Falkenberg va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Philipp Doege de Dumsevitz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

1. FC Goldiwil

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 41. L'anotador per Goldiwil va ser 管 (Guan) 如方 (Rufang), que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 190 Minuto 68 (Gol de falta): En Abdelrafour Najim conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-2

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Goldiwil, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Abdelrafour Najim va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.