Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727335400

Liga 727335400 Información oficial sobre el partido 727335400 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

SV Lindenberger Füchse Alineación oficial del equipo 'SV Lindenberger Füchse' en el partido 3 - 1 FC Dragoneye Alineación oficial del equipo 'FC Dragoneye' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SV Lindenberger Füchse Alineación oficial del equipo 'SV Lindenberger Füchse' en el partido 0 - 1 FC Dragoneye Alineación oficial del equipo 'FC Dragoneye' en el partido
Tiene bastante suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Lindenberger Füchse

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17, Lindenberger aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Friedhelm Kimbern va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Lindenberger el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Edmundo Apuarema va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Lindenberger a 3 - 1. Witold Grzegorczyk va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Luca Kieckebusch que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Petrus Joelsson gairebé va marcar per a Lindenberger des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Friedhelm Kimbern va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Edmundo Apuarema de Lindenberger va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Dragoneye

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Franz Schober sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Holm Mache que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Holm Mache es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.