Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727334930

Liga 727334930 Información oficial sobre el partido 727334930 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Crazy Cat Alineación oficial del equipo 'Crazy Cat' en el partido 3 - 3 Hard Inox FC Alineación oficial del equipo 'Hard Inox FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Crazy Cat Alineación oficial del equipo 'Crazy Cat' en el partido 3 - 0 Hard Inox FC Alineación oficial del equipo 'Hard Inox FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crazy Cat

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Crazy una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Hernán Candia, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 33.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Crazy. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que 将太 (Shota) 金島 (Kanashima) xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 71 minuts quan Horácio de Oliveira va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 2 per a Crazy.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hassine Mghaieth va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Timon Szita va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Bader Bin-Sulayem va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Stoyan Nakov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Timon Szita gairebé marca per a Crazy al minut 77 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Auguste Petit de Crazy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Hard Inox FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Hard prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Albert Van Praet.
  • 171 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alois Vaic que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Hard.
  • 160 Minuto 78 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Miguel Cassar va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 78: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Vlad Boancă va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Celedonio Gómez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Hard va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Celedonio Gómez va desviar el xut final de Slavomír Mandát després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Hard quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Vincenzo Brenna va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Albert Van Praet va intentar anar-se'n per velocitat al minut 67 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claudiu Meheş de Hard va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Claudiu Meheş de Hard per doble groga al minut 37.