Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727332799

Liga 727332799 Información oficial sobre el partido 727332799 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

SV Wenigenjena Alineación oficial del equipo 'SV Wenigenjena' en el partido 2 - 1 Lokomotiv Metalist Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Metalist' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SV Wenigenjena Alineación oficial del equipo 'SV Wenigenjena' en el partido 2 - 0 Lokomotiv Metalist Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Metalist' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Wenigenjena

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Després de 26 minuts de partit, Rolando Ramón Palacios igualava per Wenigenjena en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rolando Ramón Palacios de Wenigenjena aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, Joan Badalona va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 234 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Thomas Craddock va sortir molt desviat al minut 56.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Thomas Craddock, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Emrik Karlsson de Wenigenjena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lokomotiv Metalist

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Zakariya Khayat es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dreas Mertens de Lokomotiv va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Marcel Zvonek es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Ripoll de Lokomotiv es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.