Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727332700

Liga 727332700 Información oficial sobre el partido 727332700 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

ITEIRO FC Alineación oficial del equipo 'ITEIRO FC' en el partido 0 - 1 FC Daiki Ito Alineación oficial del equipo 'FC Daiki Ito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ITEIRO FC Alineación oficial del equipo 'ITEIRO FC' en el partido 1 - 2 FC Daiki Ito Alineación oficial del equipo 'FC Daiki Ito' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ITEIRO FC

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 19 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Fulgencio Zamora va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): ITEIRO van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Stanny Verlynde des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Silvestre Leitão del ITEIRO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Frasquet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ITEIRO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Odair Ricardo Perneta va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Jan Widimann va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Eusébio Martins va rebre molts aplaudiments. Al minut 84 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fulgencio Zamora de ITEIRO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Daiki Ito

Goles Goles

  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Daiki va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Parvan Mladenov, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Daiki va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francisco Casar va desviar el xut final de Rolf Senn després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Daiki van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Arnis Bizuns va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Arnis Bizuns al minut 83, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Harvey Patchell de Daiki va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.