Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727332699

Liga 727332699 Información oficial sobre el partido 727332699 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

ITEIRO FC Alineación oficial del equipo 'ITEIRO FC' en el partido 1 - 2 Fortuna II Alineación oficial del equipo 'Fortuna II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ITEIRO FC Alineación oficial del equipo 'ITEIRO FC' en el partido 3 - 1 Fortuna II Alineación oficial del equipo 'Fortuna II' en el partido
Tiene mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,6 % 1,2 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ITEIRO FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Gonzalo Frasquet va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ITEIRO.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Eusébio Martins va ser clau en la jugada d'atac de ITEIRO al minut 10, quan ell mateix va fer una passada brutal a Karsten Weber, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 225 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Karsten Weber gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eusébio Martins de ITEIRO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fortuna II

Goles Goles

  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Ignazio Rasom era molt més ràpid que el defensa Fulgencio Zamora. Al minut 36, el jugador de Fortuna va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 107 Minuto 59 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Fortuna Mutaz Al-Awar va anotar el 1 - 2 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Homer Hoenninger va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Fortuna va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Francisco Casar va desviar el xut final de Ettore Tenore després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fortuna va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ignazio Rasom, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Giovanni Ciaccia de Fortuna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.