Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727332511

Liga 727332511 Información oficial sobre el partido 727332511 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

FC Real München Alineación oficial del equipo 'FC Real München' en el partido 1 - 2 Puddles United Alineación oficial del equipo 'Puddles United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Real München Alineación oficial del equipo 'FC Real München' en el partido 2 - 0 Puddles United Alineación oficial del equipo 'Puddles United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Real München

Goles Goles

  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 81 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Antoni Skrzyniarz, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el München a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 11 (Ocasión de penalti): München va gaudir d'un penal a favor al minut 11, però el jugador Pierre De Bel va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Saleh Issam Al-Khatry.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauricio Bousoño de München la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Puddles United

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Passats 29 minuts de partit, Puddles es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Iván Guereta es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 105 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Alireza Dorfeshan va descol·locar totalment la defensa contrària i Rövşən Mustafayev no va perdonar i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Puddles, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Rövşən Mustafayev va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Iván Guereta va superar els defenses rivals per velocitat al minut 13 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Puddles van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 23, però el xut de Iván Guereta des de l'esquerra va sortir desviat.