Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727330671

Liga 727330671 Información oficial sobre el partido 727330671 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

INDIO PIJAO Alineación oficial del equipo 'INDIO PIJAO' en el partido 2 - 0 ODI Alineación oficial del equipo 'ODI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
INDIO PIJAO Alineación oficial del equipo 'INDIO PIJAO' en el partido 3 - 1 ODI Alineación oficial del equipo 'ODI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INDIO PIJAO

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Passats 31 minuts, Abhay Kumar, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. INDIO es posava per davant!
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de INDIO a 2 - 0. Mikhail Lekarev va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a INDIO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mikhail Lekarev, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): Al minut 63, Mikhail Lekarev gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

ODI

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ODI a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Diego Febres va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): ODI van sortir al contraatac amb encert al minut 64, però Diego Febres no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Diego Febres estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Alberto Muñiz, als 67 minuts, va fallar per ben poc.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 77 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Rens Hering va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jim Lacey es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.