Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727329856

Liga 727329856 Información oficial sobre el partido 727329856 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

IFK S:t Nicolai Alineación oficial del equipo 'IFK S:t Nicolai' en el partido 2 - 2 Oorschwerbleede Alineación oficial del equipo 'Oorschwerbleede' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
IFK S:t Nicolai Alineación oficial del equipo 'IFK S:t Nicolai' en el partido 0 - 1 Oorschwerbleede Alineación oficial del equipo 'Oorschwerbleede' en el partido
Tiene suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IFK S:t Nicolai

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Després de 34 minuts de partit, Choopong Boonnak igualava per IFKSN en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, IFKSN aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Ashon Cheyne va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de IFKSN van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hans-Eric Guldberg va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): IFKSN van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Gunnar Paulsson va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Ashon Cheyne va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Hans-Eric Guldberg de IFKSN va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 83, però no va estar gaire encertat.
  • 286 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 90, un contraatac del IFKSN no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Mirco Pfäffinger perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Rashad Eden de IFKSN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hans-Eric Guldberg de IFKSN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Oorschwerbleede

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Passats 6 minuts de partit, Oorschwerbleede es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Giancarlo Stradiotto es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Alessandro Quaglietta estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Andreas Stellmach va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Oorschwerbleede quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sonny Klinggaard va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Tino Wenzl va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Cristi Costraş va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.