Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727329640

Liga 727329640 Información oficial sobre el partido 727329640 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

Balus eleven Alineación oficial del equipo 'Balus eleven' en el partido 2 - 1 FC Anschi Siegen Alineación oficial del equipo 'FC Anschi Siegen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Balus eleven Alineación oficial del equipo 'Balus eleven' en el partido 4 - 1 FC Anschi Siegen Alineación oficial del equipo 'FC Anschi Siegen' en el partido
Tiene mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balus eleven

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Passat el minut 30 de joc, Martin Čonka facilitava les coses al eleven amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 83 gràcies a la jugada de David Imbert, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Reiner Gigant va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): eleven va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Martin Čonka va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kris Segers va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Cristóbal Alencaster va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Martin Čonka va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de eleven.

FC Anschi Siegen

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Thilo Liebert es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Carsten Weymiers de Anschi va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Thilo Liebert que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Anschi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 64, quan Carsten Weymiers va quedar-se sol davant el porter Andreas Köter, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Koryun Gevorkyan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.