Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727325458

Liga 727325458 Información oficial sobre el partido 727325458 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Saar-Red-Devils Alineación oficial del equipo 'Saar-Red-Devils' en el partido 1 - 0 Partisanen Alineación oficial del equipo 'Partisanen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Saar-Red-Devils Alineación oficial del equipo 'Saar-Red-Devils' en el partido 1 - 1 Partisanen Alineación oficial del equipo 'Partisanen' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,3 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saar-Red-Devils

Goles Goles

  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Passats 62 minuts, Rainer Binn, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Saar-Red-Devils es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Sven Bruckmaier arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Saar-Red-Devils van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Sander Grübel va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sven Bruckmaier de Saar-Red-Devils la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Partisanen

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Partisanen va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lamberto Riccardo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Alexander Jemmott quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Jesus José Stromp quasi aconsegueix empatar per Partisanen al minut 71, però Philipp-Raimund Knopfloch va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.