Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727320770

Liga 727320770 Información oficial sobre el partido 727320770 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Redondo Kickers Alineación oficial del equipo 'Redondo Kickers' en el partido 1 - 1 TuS Kloppstock Alineación oficial del equipo 'TuS Kloppstock' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Redondo Kickers Alineación oficial del equipo 'Redondo Kickers' en el partido 0 - 1 TuS Kloppstock Alineación oficial del equipo 'TuS Kloppstock' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Redondo Kickers

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Lütjen Böttinger de Redondo va aconseguir igualar el partit al minut 38, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 91 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Redondo sortien al contraatac. La falta llançada per Jesper Lorentzon va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stephen Johnston.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Stephen Johnston se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

TuS Kloppstock

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kloppstock prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ole Porath.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Nils Günter Würselen va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 44. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Kloppstock van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Giacomo Parri, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Kloppstock va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Herbert Horz va desviar el xut final de Sergey Zabiyakin després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nils Günter Würselen de Kloppstock es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergey Zabiyakin de Kloppstock la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andrei Pantoş es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.