Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727319085

Liga 727319085 Información oficial sobre el partido 727319085 en Hattrick

20.04.2024 18:30:00

Gejls guldhold Alineación oficial del equipo 'Gejls guldhold' en el partido 3 - 3 El Gato Finlandia Alineación oficial del equipo 'El Gato Finlandia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Gejls guldhold Alineación oficial del equipo 'Gejls guldhold' en el partido 5 - 1 El Gato Finlandia Alineación oficial del equipo 'El Gato Finlandia' en el partido
Tiene mala suerte 5.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gejls guldhold

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del guldhold contenien la respiració mentre en Generoso Labarile s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 190 Minuto 33 (Gol de falta): Al 33 minuts, El guldhold va fer el 2-0. En Mario D'Argenio va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Egon Trads va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Mario D'Argenio va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de guldhold.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Esben Fransen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 235 Minuto 30 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Mario D'Argenio gairebé marca per a guldhold al minut 30 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Passaven 33 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Benjamín Rečo va rematar alt.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Loke Volder, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Loke Volder.

El Gato Finlandia

Goles Goles

  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Un mica després, Henning Clementschitsch de Finlandia va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Finlandia van mostrar una bona compenetració quan al minut 81 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Kevin Kaltenhäuser va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 90 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Kevin Kaltenhäuser de Finlandia marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Leon Schreivogl de Finlandia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.