Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727318711

Liga 727318711 Información oficial sobre el partido 727318711 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Wembley's Eleven Alineación oficial del equipo 'Wembley's Eleven' en el partido 3 - 1 Brady49ers Alineación oficial del equipo 'Brady49ers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wembley's Eleven Alineación oficial del equipo 'Wembley's Eleven' en el partido 2 - 2 Brady49ers Alineación oficial del equipo 'Brady49ers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,1 % 33,8 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wembley's Eleven

Goles Goles

  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 60, Jil Jost va pentinar un córner cap al segon pal que Graham Farnell va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 76 gràcies a la jugada de Raoul Krüsi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Wembleys eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 80, Graham Farnell va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ubaldo Sperandio va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Alfonso Torre arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Brady49ers

Goles Goles

  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 en Danilo Villari va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Danilo Villari ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paul Kreilinger que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ali Kıymet va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Valerijus Vegis rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.