Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727317673

Liga 727317673 Información oficial sobre el partido 727317673 en Hattrick

27.04.2024 18:30:00

MOLOT II Alineación oficial del equipo 'MOLOT II' en el partido 5 - 2 Belin Belandi Alineación oficial del equipo 'Belin Belandi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MOLOT II Alineación oficial del equipo 'MOLOT II' en el partido 2 - 0 Belin Belandi Alineación oficial del equipo 'Belin Belandi' en el partido
Tiene bastante suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MOLOT II

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Igor Epishev va donar a MOLOT un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Vladimir Khakimullin va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): El gol de falta de Fernando Gabriel Zetti sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 40 i ampliar l'avantatge de MOLOT a 3 - 1.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sava Yakymenko es va introduir dins la defensa central al minut 76, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de MOLOT pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nazarii Kit va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Makar Steblev va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Hans Peter Erben va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Selwyn Holdorp es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El MOLOT ho intentava per la dreta per mitjà de Igor Epishev, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Nazarii Kit, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Vladimir Khakimullin per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Dario Todeschini va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Nazarii Kit gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dario Todeschini va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Belin Belandi

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En Kasper Godlewski va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Belin eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 83, Adalbod Kitzbichler va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Belin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kasper Godlewski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.