Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727316417

Liga 727316417 Información oficial sobre el partido 727316417 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

HSV1959 Alineación oficial del equipo 'HSV1959' en el partido 2 - 0 FC Moselgoetter Trier Alineación oficial del equipo 'FC Moselgoetter Trier' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HSV1959 Alineación oficial del equipo 'HSV1959' en el partido 1 - 1 FC Moselgoetter Trier Alineación oficial del equipo 'FC Moselgoetter Trier' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,5 % 38,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HSV1959

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): HSV1959 va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Cristoph Oehlschlägel, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Antonio Bermudez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 35 minuts quan Jean-Luis Keel va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Justus Zeulner, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Colin O'Neill haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a HSV1959 al minut 27.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maximillian Hars de HSV1959 es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41, Antonio Bermudez de HSV1959 va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Szczepan Fabiś de HSV1959 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Moselgoetter Trier

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Oren Laskov va fer al minut 4 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Cristian Gardaşevici, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En 張 (Cheung) 存邦 (Cunbang) va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Moselgoetter va estar a punt d'empatar al 31 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Čestmír Krajňák que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en 張 (Cheung) 存邦 (Cunbang) ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de 張 (Cheung) 存邦 (Cunbang) la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Moselgoetter havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Moselgoetter va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 70 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Moselgoetter van seguir progressant per la banda dreta. 張 (Cheung) 存邦 (Cunbang) va tenir la seva oportunitat al minut 71, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Filip Bozzolino va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Krisztofer Fedor no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 290 Minuto 79 (Ocasión de falta): En 張 (Cheung) 存邦 (Cunbang) s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 張 (Cheung) 存邦 (Cunbang) de Moselgoetter va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thierry Garus de Moselgoetter va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.