Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727313891

Liga 727313891 Información oficial sobre el partido 727313891 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

RW Hoppel Alineación oficial del equipo 'RW Hoppel' en el partido 2 - 1 Bavaria Tigers Alineación oficial del equipo 'Bavaria Tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RW Hoppel Alineación oficial del equipo 'RW Hoppel' en el partido 0 - 2 Bavaria Tigers Alineación oficial del equipo 'Bavaria Tigers' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RW Hoppel

Goles Goles

  • 139 Minuto 23 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Arne Ausenhauer va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ulbert Gruenbaum per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1
  • 143 Minuto 64 (Gol de contra por la derecha): Arne Ausenhauer va marcar al minut 64 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Hoppel per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Eugenio Espadañero va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): András Dvornik de Hoppel va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Bavaria Tigers

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hoppel. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Freddy Feaster la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bavaria es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Bavaria va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Georgi Zlatkov va quedar-se sol davant el porter Pavlo Plavskiy, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, un refús desafortunat de Pavlo Plavskiy, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ulbert Gruenbaum no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 56, quan en Georgi Zlatkov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Es duien 63 minuts de partit jugats quan Georgi Zlatkov va estar a punt de posar per davant a Bavaria amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pavlo Plavskiy va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Freddy Feaster de Bavaria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.