Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727313890

Liga 727313890 Información oficial sobre el partido 727313890 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

Bavaria Tigers Alineación oficial del equipo 'Bavaria Tigers' en el partido 3 - 2 This is Football not Soccer Alineación oficial del equipo 'This is Football not Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bavaria Tigers Alineación oficial del equipo 'Bavaria Tigers' en el partido 2 - 0 This is Football not Soccer Alineación oficial del equipo 'This is Football not Soccer' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bavaria Tigers

Goles Goles

  • 104 Minuto 25 (Gol de penalti): Al minut 25, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Randall Delgado va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, Georgi Zlatkov va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 120 Minuto 68 (Gol de falta): El 3 - 2 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Randall Delgado al minut 68, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Bavaria i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Bekir Hadiye que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johannes Unterlass de Bavaria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Sascha Vliegen de Bavaria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

This is Football not Soccer

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, Football es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jannes Krumholz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mikhail Bylkov de Football va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.