Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727312768

Liga 727312768 Información oficial sobre el partido 727312768 en Hattrick

04.05.2024 18:30:00

vive_la_thaïlande Alineación oficial del equipo 'vive_la_thaïlande' en el partido 4 - 1 Gufi Special Team Alineación oficial del equipo 'Gufi Special Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vive_la_thaïlande Alineación oficial del equipo 'vive_la_thaïlande' en el partido 2 - 0 Gufi Special Team Alineación oficial del equipo 'Gufi Special Team' en el partido
Tiene suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vive_la_thaïlande

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a vive_la_thaïlande va ser Virgil Gaiu.
  • 130 Minuto 14 (Gol de falta): El gol de falta de Virgil Gaiu sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 14 i ampliar l'avantatge de vive_la_thaïlande a 2 - 0.
  • 130 Minuto 18 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Virgil Gaiu va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 18 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Patricio Resa va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de vive_la_thaïlande, Chris Vanhakendover, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El vive_la_thaïlande ho intentava per la dreta per mitjà de Daniel Strohmayer, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Grau.

Gufi Special Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): GST sabia com jugar al contraatac, i al minut 80, Andreas Rosenberger va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GST va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Umair Gauher va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Afnan Roshan, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): GST van sortir al contraatac al minut 85, però Kashif Wahla va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Rufo Claude de GST va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.