Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727311991

Liga 727311991 Información oficial sobre el partido 727311991 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Sinzest Monday FC Alineación oficial del equipo 'Sinzest Monday FC' en el partido 6 - 3 1. FC Landstroper Ei Alineación oficial del equipo '1. FC Landstroper Ei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Sinzest Monday FC Alineación oficial del equipo 'Sinzest Monday FC' en el partido 9 - 0 1. FC Landstroper Ei Alineación oficial del equipo '1. FC Landstroper Ei' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sinzest Monday FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Sinzest, atacant per l'esquerra al minut 25, va aprofitar el magnífic llançament de Helgo Andrian per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Sinzest va ser Fabian Lippert.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Fabian Lippert va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): En Julian Lacquement va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Sinzest va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Antipas Mpamias va poder fer el 5 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Sinzest va augmentar la diferència quan Helgo Andrian no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Sinzest per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Helgo Andrian, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Michael Scharmer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julian Lacquement es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

1. FC Landstroper Ei

Goles Goles

  • 160 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32 del partit, Dominik Spiel va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de August-Peter Arpasi va anar directament als peus de Herman Kaspar que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 2.
  • 137 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 66 en August-Peter Arpasi va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ulfart Rodau podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 3 va pujar al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Grga Dojder de Landstroper es va guanyar la targeta groga merescudament.