Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727310811

Liga 727310811 Información oficial sobre el partido 727310811 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Neede Radicals Alineación oficial del equipo 'Neede Radicals' en el partido 1 - 2 Scrabblemots Squad Alineación oficial del equipo 'Scrabblemots Squad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Neede Radicals Alineación oficial del equipo 'Neede Radicals' en el partido 1 - 0 Scrabblemots Squad Alineación oficial del equipo 'Scrabblemots Squad' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neede Radicals

Goles Goles

  • 100 Minuto 65 (Gol de falta): Al minut 65, Radosław Pycki va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Igor Šaštinský quasi marca en una jugada assajada de córner que Marek Gajowy havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 62 minuts, en Jacques Regehr no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Radicals va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Erich Assmann la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Scrabblemots Squad

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Scrabblemots va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en 努里 (Noori) 米尔扎 (Mirza), que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 63 minuts quan 努里 (Noori) 米尔扎 (Mirza) va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a Scrabblemots.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Scrabblemots van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però 努里 (Noori) 米尔扎 (Mirza) no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 225 Minuto 51 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Marko Bamm es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 240 Minuto 53 (Ocasión de contra de falta): Scrabblemots van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 53 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Markus Petsch no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nurullah Kapaksız.