Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727309364

Liga 727309364 Información oficial sobre el partido 727309364 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Botev(pd)-BG star Alineación oficial del equipo 'Botev(pd)-BG star' en el partido 4 - 1 Ebro Aragon Alineación oficial del equipo 'Ebro Aragon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Botev(pd)-BG star Alineación oficial del equipo 'Botev(pd)-BG star' en el partido 2 - 1 Ebro Aragon Alineación oficial del equipo 'Ebro Aragon' en el partido
Tiene suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botev(pd)-BG star

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, Ilija Budimčević, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Botev(pd)-BG es posava per davant!
  • 190 Minuto 30 (Gol de falta): En Józef Zubczyk va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Josep Ramon Domènech es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Botev(pd)-BG pel centre va donar un gran resultat: el gol de Paulo Júlio Moreira va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Ilija Budimčević de Botev(pd)-BG gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Botev(pd)-BG ho intentava per la dreta per mitjà de Józef Zubczyk, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Józef Zubczyk per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Petko Videnov va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Paulo Júlio Moreira gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Petko Videnov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Ebro Aragon

Goles Goles

  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): Clarke Donovan va marcar al minut 56 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Aragon va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Joop Nouwen va quedar-se sol davant el porter Ivan Yonov, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Arijan Wambold quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Arijan Wambold va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Giorgio Sciuto rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Clarke Donovan va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.