Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727306704

Liga 727306704 Información oficial sobre el partido 727306704 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

Dünnwald Schnepfen Alineación oficial del equipo 'Dünnwald Schnepfen' en el partido 4 - 4 Haudegen FC Alineación oficial del equipo 'Haudegen FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Dünnwald Schnepfen Alineación oficial del equipo 'Dünnwald Schnepfen' en el partido 4 - 3 Haudegen FC Alineación oficial del equipo 'Haudegen FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,2 % 27,7 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dünnwald Schnepfen

Goles Goles

  • 135 Minuto 4 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Maciej Panuś va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Rahmi Eldem va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Michel De Juliis va donar a Schnepfen un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Giuseppe Gioveni va acabar en una passada genial cap al jugador de Schnepfen Maciej Panuś, que va marcar el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 70 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Giuseppe Gioveni va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Vitaliy Molov, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Schnepfen Maciej Panuś quasi va assolir l'empat al minut 84 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tumisang Medupe de Schnepfen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Stefano Devanna de Schnepfen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Haudegen FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 29 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 29, el jugador visitant Markus Egglind va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Haudegen al minut 40. Rolef Schlesinger va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): El jugador visitant Ner Jan va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 66 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Passats 82 minuts de partit, Haudegen es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Rubén Darío Bolaño es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Markus Egglind va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Haudegen que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jörgen Torbjärnsson, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.