Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727306699

Liga 727306699 Información oficial sobre el partido 727306699 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Eldorado Ouverture Alineación oficial del equipo 'Eldorado Ouverture' en el partido 3 - 0 Dünnwald Schnepfen Alineación oficial del equipo 'Dünnwald Schnepfen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eldorado Ouverture Alineación oficial del equipo 'Eldorado Ouverture' en el partido 2 - 0 Dünnwald Schnepfen Alineación oficial del equipo 'Dünnwald Schnepfen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eldorado Ouverture

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mario Hammers, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Ouverture va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Herbert Perrenoud des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Ouverture va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dino Amati va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Fabián Valencia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ouverture.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Herbert Perrenoud va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 235 Minuto 26 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Herbert Perrenoud gairebé marca per a Ouverture al minut 26 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 207 Minuto 54 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Zlatan Trbušić va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Dünnwald Schnepfen

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Canto Martinho va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Schnepfen que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Schnepfen va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Michel De Juliis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Kristián Vysočanský es va comportar com un juvenil al minut 62 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.