Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727305626

Liga 727305626 Información oficial sobre el partido 727305626 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

SV Beckhofen Alineación oficial del equipo 'SV Beckhofen' en el partido 0 - 1 TuS Vorwärts Wiederitzsch Alineación oficial del equipo 'TuS Vorwärts Wiederitzsch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SV Beckhofen Alineación oficial del equipo 'SV Beckhofen' en el partido 1 - 3 TuS Vorwärts Wiederitzsch Alineación oficial del equipo 'TuS Vorwärts Wiederitzsch' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Beckhofen

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adalbald Grüneburg va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Andy Kilbane era fer passades de llarga distància. Al minut 8 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Sven Ole Ammann-Warnecke però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 es va veure una gran oportunitat per a Beckhofen per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adalbald Grüneburg, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Beckhofen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Peter Breitbarth en un 1 contra 1 amb el porter Umberto Pilotto, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adalbald Grüneburg de Beckhofen es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.

TuS Vorwärts Wiederitzsch

Goles Goles

  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): Amb 66 minuts jugats, Artūrs Kenkers de Wiederitzsch va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Federico Uclés va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 57, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hilpert Falkenfelder va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Wiederitzsch va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bastian Tewes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eric Mailhot de Wiederitzsch la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Arkadiusz Jabłonowski de Wiederitzsch va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.