Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727305182

Liga 727305182 Información oficial sobre el partido 727305182 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

Inselaffen Alineación oficial del equipo 'Inselaffen' en el partido 5 - 4 HL Etje 04 Alineación oficial del equipo 'HL Etje 04' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Inselaffen Alineación oficial del equipo 'Inselaffen' en el partido 4 - 3 HL Etje 04 Alineación oficial del equipo 'HL Etje 04' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,4 % 23,1 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inselaffen

Goles Goles

  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els seguidors del Inselaffen van tornar a saltar d'alegria al minut 42. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Brás Palmira que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Inselaffen. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Marco Viscusi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Inselaffen s'esgargamellaven dempeus per esperonar Brás Palmira que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 73 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Passats 77 minuts, Lajos Bots, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Inselaffen es posava per davant!
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Brás Palmira de Inselaffen aconseguir un gol al minut 80 que posava per davant els locals: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Leandro Rughetti hauria d'haver estat gol al minut 22 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Lajos Bots va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Inselaffen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 235 Minuto 71 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Zoltán Parlagh gairebé marca per a Inselaffen al minut 71 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Zoltán Parlagh gairebé va marcar per a Inselaffen des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

HL Etje 04

Goles Goles

  • 135 Minuto 2 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en José Gregorio Domínguez de Etje va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enrico Monachini de Etje l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 35 de partit.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): Amb 63 minuts jugats, Enrico Monachini de Etje va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 79. L'anotador per Etje va ser Tom Tellis, que així va deixar el marcador en 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 58 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Enrico Monachini va rebre molts aplaudiments. Al minut 58 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Etje va tenir l'empat a l'abast de la mà quan José Gregorio Domínguez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bucéfalo Gándara.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Heiko Hinteregger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.