Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727302390

Liga 727302390 Información oficial sobre el partido 727302390 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

Lokomotive Zackbum Alineación oficial del equipo 'Lokomotive Zackbum' en el partido 3 - 3 Kielaer FC 08 Alineación oficial del equipo 'Kielaer FC 08' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Lokomotive Zackbum Alineación oficial del equipo 'Lokomotive Zackbum' en el partido 6 - 2 Kielaer FC 08 Alineación oficial del equipo 'Kielaer FC 08' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotive Zackbum

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Lokomotive s'esgargamellaven dempeus per esperonar Leo Schädler que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 21 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Saream Mok s'emportà una gran ovació del públic local al minut 38, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Passat el minut 90 de joc, Leo Schädler facilitava les coses al Lokomotive amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Jean Pierre Merlo de Lokomotive va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 30, però no va estar gaire encertat.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Lokomotive va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 48 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tomas Strahlemann ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Lokomotive Leo Schädler quasi va assolir l'empat al minut 56 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Kielaer FC 08

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Lukas Selestrin va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Herbert Neumünster sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Thierry Paillard que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 173 Minuto 55 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 55, quan Herbert Neumünster va posar els visitants Kielaer per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Claudio Cosentino després de 59 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ebo Bobie va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mario Brimm de Kielaer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.