Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727300993

Liga 727300993 Información oficial sobre el partido 727300993 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

SpVgg Eckfahne Alineación oficial del equipo 'SpVgg Eckfahne' en el partido 0 - 0 Rhenania Altherren Alineación oficial del equipo 'Rhenania Altherren' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SpVgg Eckfahne Alineación oficial del equipo 'SpVgg Eckfahne' en el partido 2 - 0 Rhenania Altherren Alineación oficial del equipo 'Rhenania Altherren' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SpVgg Eckfahne

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 56 per blocar una centrada d'en Moses Mukonde va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Eckfahne.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Hernán González del Eckfahne ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Eckfahne va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hernán González ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Eckfahne van sortir al contraatac amb encert al minut 84, però Marko 'Macke' Benirschke no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tuna Ekrem! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Rainier 'Rammler' Ramssl, el jugador de Eckfahne va ser expulsat al minut 81.

Rhenania Altherren

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Marko 'Macke' Benirschke es va comportar com un juvenil al minut 5 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Altherren sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ángel Dalmau, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Altherren va anar a parar a la dreta de l'atac on en Stig Birkeli, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Marko Dulović va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.