Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727298691

Liga 727298691 Información oficial sobre el partido 727298691 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

Wacker Machulke Alineación oficial del equipo 'Wacker Machulke' en el partido 2 - 0 Black-White Lions Alineación oficial del equipo 'Black-White Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wacker Machulke Alineación oficial del equipo 'Wacker Machulke' en el partido 2 - 0 Black-White Lions Alineación oficial del equipo 'Black-White Lions' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wacker Machulke

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Belmiro Araújo de Machulke aconseguir un gol al minut 28 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Krystian Tkaczuk, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Machulke.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): Czesław Dudycz quasi marca en una jugada assajada de córner que Belmiro Araújo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20, Lapo Teolato arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lapo Teolato. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Davide Recupero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Cornel-Ioan Aniţescu de Machulke gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Czesław Dudycz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dănuţ Stănică de Machulke va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Black-White Lions

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Enrico Battistin va ridiculitzar a en Dănuţ Stănică amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83, Sorin Vergu de Black-White va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.