Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727298469

Liga 727298469 Información oficial sobre el partido 727298469 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

1. FC Kreuzberg 06 Alineación oficial del equipo '1. FC Kreuzberg 06' en el partido 5 - 1 LoPo Hermanos Alineación oficial del equipo 'LoPo Hermanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
1. FC Kreuzberg 06 Alineación oficial del equipo '1. FC Kreuzberg 06' en el partido 7 - 0 LoPo Hermanos Alineación oficial del equipo 'LoPo Hermanos' en el partido
Tiene mala suerte 6.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. FC Kreuzberg 06

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Kreuzberg prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en Kifimbo Muritu va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Ege Evek va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rafael Sastrón va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, Kreuzberg va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Safouane Laâroussi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 5 - 1 va pujar al marcador quan Kreuzberg va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Matti Myllylä des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Alex Leite, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a LPH, però Reza Moghilan no va poder encertar el xut.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Matti Myllylä, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Matti Myllylä una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Anthony Keeney va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Matti Myllylä va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

LoPo Hermanos

Goles Goles

  • 152 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50, LPH va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Piotr Koperek va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Björn Nyberg per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 22, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 71 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Björn Nyberg amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florêncio Sousa de LPH la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Zezilio Toleratxipi de LPH va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.