Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727298467

Liga 727298467 Información oficial sobre el partido 727298467 en Hattrick

13.04.2024 18:00:00

vfb katernstein Alineación oficial del equipo 'vfb katernstein' en el partido 1 - 2 1. McD Hilden Alineación oficial del equipo '1. McD Hilden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
vfb katernstein Alineación oficial del equipo 'vfb katernstein' en el partido 0 - 2 1. McD Hilden Alineación oficial del equipo '1. McD Hilden' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vfb katernstein

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Karim Mutalxo’jayev va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, katernstein, al minut 32. El marcador va canviar a 1 - 0.

1. McD Hilden

Goles Goles

  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 58, quan Marek Wychowałek va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 76, quan Henry Karlslund va posar els visitants Hilden per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marek Wychowałek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Henry Karlslund va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Thitiwat Siwapornkul va estar a punt de posar per davant a Hilden amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Konrad Płocki va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Titus Giesbergen per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 33, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Mahmoud Al Hafez quasi aconsegueix empatar per Hilden al minut 37, però Konrad Płocki va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Hilden quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Radomir Banaszkiewicz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Konrad Płocki va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Frank Deutinger, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Thitiwat Siwapornkul es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marek Wychowałek de Hilden amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.