Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727298462

Liga 727298462 Información oficial sobre el partido 727298462 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

1. McD Hilden Alineación oficial del equipo '1. McD Hilden' en el partido 4 - 3 LoPo Hermanos Alineación oficial del equipo 'LoPo Hermanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
1. McD Hilden Alineación oficial del equipo '1. McD Hilden' en el partido 7 - 1 LoPo Hermanos Alineación oficial del equipo 'LoPo Hermanos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. McD Hilden

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Hilden va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Marek Wychowałek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 del partit, el jugador Frank Deutinger de Hilden va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): 林 (Lin) 懷強 (Huaiqiang) va donar a Hilden un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Hilden va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Julian Scheidl des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Hilden va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 林 (Lin) 懷強 (Huaiqiang) en un 1 contra 1 amb el porter Anthony Keeney, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Titus Giesbergen gairebé va marcar per a Hilden des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Germano Cerio va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marek Wychowałek de Hilden amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hans Trúgvi Gærdum.

LoPo Hermanos

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): Als 10 minuts de partit, Zezilio Toleratxipi de LPH va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Amb 25 minuts jugats, Horst Peter Herdam de LPH va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Hilal Al-Mulla va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el LPH va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 9 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Piotr Koperek, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Horst Peter Herdam de LPH va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.