Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727298457

Liga 727298457 Información oficial sobre el partido 727298457 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

LoPo Hermanos Alineación oficial del equipo 'LoPo Hermanos' en el partido 6 - 1 nonoow Alineación oficial del equipo 'nonoow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
LoPo Hermanos Alineación oficial del equipo 'LoPo Hermanos' en el partido 10 - 0 nonoow Alineación oficial del equipo 'nonoow' en el partido
Es un cenizo 9.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LoPo Hermanos

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Deon Forrest ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, LPH es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan LPH va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Angelo Nurcaro des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Piotr Koperek va incrementar l'avantatge de LPH amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LPH pel centre va donar un gran resultat: el gol de Piotr Koperek va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Arthur Fresquet va augmentar l'avantatge de LPH a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del nonoow. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Arthur Fresquet la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LPH es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 1 arribava al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Reza Moghilan va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Thore Demeter va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Zezilio Toleratxipi de LPH gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

nonoow

Goles Goles

  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): En Mirko Crnjac entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al nonoow, un peu providencial d'en Mattis Stoltzenberg va situar el 4-1 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Cedric Haldar de nonoow va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Cedric Haldar va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.